12 april: 4C/ID Gebruikersdag

Op vrijdag 12 april 2019 vindt de negende editie plaats van de 4C/ID Gebruikersdag: een informatieve en interactieve dag voor ontwerpers van onderwijs. Het thema van de dag is ‘Zelfregulatie’.

In het ochtendprogramma bespreken prof. dr. Jeroen van Merriënboer en dr. Anique de Bruin in twee interactieve keynotes de relatie tussen het thema en het ontwerpen van onderwijs met het 4C/ID-model. Zij zullen onder meer ingaan op de vraag hoe het 4CID-model helpt onderwijs te ontwikkelen waar de lerende steeds zelfstandiger leert.

Vervolgens worden in twee rondes (interactieve) lezingen en intervisiesessies georganiseerd waar deelnemers met experts in gesprek gaan over de toepassing van het 4C/ID-model. Blauwdrukken voor onderwijs zijn hierbij het voer voor de discussies.

Dit jaar wordt tevens een pre-conferentie georganiseerd voor hen die het 4C/ID-model niet goed kennen. Op donderdag 11 april leren deelnemers tijdens een beginnersworkshop de uitgangspunten en onderdelen van het model, inclusief de bijbehorende ‘ten steps’-methodiek.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 12 april 2019 (pre-conferentie: donderdag 11 april)
Locatie: campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Collegezalencomplex en Studiecentrum Nijmegen van de Open Universiteit)
Kosten: € 100,- (kosten pre-conferentie € 150,-; 11 en 12 april gecombineerd: € 200,-)

Meer informatie vindt u op de website van de 4C/ID Gebruikersdag 2019.