16 juni: Bessensap 2017 (NWO-event)

Op vrijdag 16 juni is het zover, Bessensap editie 2017! Zo’n 400 journalisten, persvoorlichters en onderzoekers ontmoeten elkaar in de Rode Hoed in Amsterdam om te netwerken en kennis uit te wisselen over recente ontwikkelingen in de wetenschap en wetenschapscommunicatie.

Programma

Het programma van Bessensap bestaat uit verschillende onderdelen. Zo staat het plenaire programma in het teken van actualiteiten en debat, presenteren wetenschappers in diverse sessies nieuwswaardige onderzoeksresultaten, maak je in diverse workshops kennis met de werkwijze van journalisten en voorlichters en spijker je je kennis en vaardigheden op allerhande terreinen bij in de workshops. Ook de winnaars van de NWO-Spinozapremie worden op Bessensap bekend gemaakt. Meer informatie over het programma volgt snel op de website van NWO.  Elk nieuw programmaonderdeel en sprekers worden ook bekend gemaakt via Twitter. Volg hiervoor het @NWONieuws twitteraccount.

Organisatie

Bessensap wordt georganiseerd door de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) in samenwerking met de Vereniging voor Wetenschapsjournalistiek en -communicatie Nederland (VWN).

» Meer informatie over Bessensap 2017

» Jouw onderzoeksverhaal op Bessensap 2017?