16 november: Tweede Mbo Onderzoeksdag

Flyer Mbo Onderzoeksdag (opent in nieuw venster)

Op 16 november 2017 organiseert ecbo in samenwerking met NRO, het Albeda College, Hogeschool Rotterdam, Inholland, STC, Zadkine, de gemeente Rotterdam en de Werkgroep de tweede Mbo Onderzoeksdag: een dag voor mbo-docenten die een masteropleiding volgen of gevolgd hebben, of nieuwsgierig zijn naar resultaten van mbo onderzoek. De Mbo Onderzoeksdag staat in het teken van onderzoek in het mbo, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen.

De Mbo Onderzoeksdag start met een plenaire keynote van dr. Anje Ros (lector Leren en Innoveren) en bijdragen van onder andere Paul Oomens (directeur MBO Raad) en Pierre Wind (topkok en practor ROC Mondriaan). Daarna kunt u drie workshops naar keuze volgen.

Al zo’n zestig presentatoren hebben zich aangemeld om in diverse workshops met de deelnemers aan de slag te gaan. Het programma met workshops is te vinden op de website van de Mbo Onderzoeksdag.

Doel en doelgroep

De MOD is bedoeld voor masterdocenten in het mbo en mbo-docenten die een masteropleiding (gaan) volgen, of nieuwsgierig zijn naar resultaten van mbo onderzoek. Masterdocenten worden in veel instellingen gezien als gangmakers voor het doen van onderzoek in de school en met de MOD willen ecbo en samenwerkingspartners het onderzoekend handelen van deze mbo-docenten versterken.

Meer informatie

Datum: Donderdag 16 november 2017
Locatie: RDM Campus, Rotterdam (er rijden snelbussen vanaf Centraal Station)
Inschrijven: Inschrijven kan via het online inschrijfformulier
Kosten: € 125,- voor presentatoren, € 175,- voor bezoekers

Deelnemers ontvangen een bewijs van deelname.

Terugblik eerste Mbo Onderzoeksdag 2015