19 & 20 november: tweedaagse voor jonge leraren: ‘Leraarschap in breder perspectief’

Na een aantal jaren voor de klas hebben de meeste leraren de basis wel onder de knie. Op dat moment komt bij veel jonge leraren de vraag op wat een volgende uitdaging kan zijn. “Ik zie veel leeftijdsgenoten in andere sectoren continu werken aan nieuwe, gave projecten”, vertelt de 23-jarige Anniek. “Dan denk je weleens, wat zijn de mogelijkheden voor mij als docent? Hoe blijf je je ontwikkelen?” Herken jij als school- of teamleider jonge leraren bij jou op school hierin? Speciaal voor hen organiseert Schoolinfo in november 2020 voor de tweede keer een tweedaagse: ‘Leraarschap in breder perspectief’.

Tijdens de tweedaagse krijgen de leraren een bredere kijk op hun onderwijsloopbaan. Ze bouwen een netwerk, kennis en ervaring op, die van pas komen tijdens hun carrière.  Na de tweedaagse gaan deelnemers bij elkaar op schoolbezoek. Zo leren ze elkaars scholen kennen.

Programma
Het NRO en de Kennisrotonde zijn tijdens deze tweedaagse aanwezig bij de speeddates. Bekijk het volledige programma op de website van Schoolinfo.

Voor wie?
Het programma is bedoeld voor leraren met twee tot vijf jaar werkervaring.

Wanneer
De tweedaagse vindt plaats op 19 en 20 november 2020 op Landgoed de Horst in Driebergen.

N.B. Mocht de bijeenkomst door de coronacrisis niet kunnen plaatsvinden op 19 en 20 november, dan wordt in overleg met de deelnemers naar een nieuwe datum gekeken. 

Kosten
De kosten bedragen 595 euro (tip: leraren kunnen hiervoor het jaarlijkse persoonlijke professionaliseringsbudget van 600 euro voor gebruiken). Eten, drinken en overnachting zijn inclusief.

Aanmelden
Is deze tweedaagse met bijhorende schoolbezoeken ook wat voor jou of andere jonge leraren uit jouw team? Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de website van Schoolinfo. Bij vragen kun je contact opnemen met erikex@schoolinfo.nl.