19 november: Docentencongres 2018

Op 19 november organiseert Schoolinfo het jaarlijkse Docentencongres over maatwerk voor leerlingen in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het programma is bekend!

Je gaat zelf praktisch aan de slag met thema’s als roostering, leerdoelen, differentiëren, digitale didactiek, formatief evalueren en eigenaarschap. Door de praktische opzet ervaar je wat er mogelijk is en kun je de tips en tools meteen de volgende dag in je les toepassen. Nieuw dit jaar zijn de trainingen, waarbij je in 2 keer 90 minuten een praktische verdieping in een onderwerp krijgt.

Het programma start om 10:00 uur en wordt om 14:30 uur afgesloten met keynote sprekers Luuk en Erik Ex. Zij reizen van Finland naar Singapore om verslag te doen van het onderwijs in de landen waar ze doorheen trekken. De beste onderwijspraktijken worden gedeeld op het Docentencongres.

Alle programma-onderdelen worden verzorgd door docenten. Het programma van het Docentencongres wordt gemaakt voor docenten uit het vo. Docenten uit andere sectoren zijn welkom. Houd er dan wel rekening mee dat sommige programma-onderdelen minder relevant kunnen zijn.

» Meld je aan voor het docentencongres