20 april: 4C/ID gebruikersdag 2018

Op vrijdag 20 april 2018 vindt de achtste editie plaats van de 4C/ID gebruikersdag: een informatieve en interactieve dag voor de beginnende en ervaren ontwerper van onderwijs. Het centrale thema van de dag is ‘Onderwijs in de 21ste eeuw’.

In het ochtendprogramma bespreken professor Jeroen van Merriënboer en professor Paul Kirschner in twee korte hoofdlezingen nieuw onderzoek en de uitwerking hiervan op het model. Deze inzichten staan beschreven in de nieuwe, derde editie van het boek ‘Ten Steps to Complex Learning’ die elke deelnemer zal ontvangen. Daarna worden in twee ronden (interactieve) lezingen, workshops, en intervisiesessies aangeboden. U kiest wat bij u past.

In de intervisiesessies bespreken experts Jeroen van Merriënboer en Paul Kirschner elk in een kleine groep één of meer casussen die door de deelnemers zelf zijn ingebracht. Onder hun leiding wisselen deelnemers kennis uit en voorzien ze elkaar van advies en feedback. U heeft dit jaar dus de unieke mogelijkheid om uw eigen casus in te brengen. Tevens wordt er dit jaar een crash course 4C/ID aangeboden waarin de beginnende ontwerper leert om aan de hand van vier componenten een ludieke training te ontwerpen.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 20 april 2018
Locatie: Campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen (Collegezalencomplex en Studiecentrum Nijmegen van de Open Universiteit)
Kosten: € 125- (incl. een exemplaar van de nieuwe editie van het boek Ten Steps to Complex Learning van Jeroen J.G. van Merriënboer en Paul A. Kirschner)
Aanmelden: U kunt u aanmelden op de website van de 4C/ID gebruikersdag 2018.

Meer informatie en het volledige programma vindt u op de website van de 4C/ID gebruikersdag 2018.