21 november: Mbo Onderzoeksdag 2019

De derde editie van de Mbo Onderzoeksdag vindt plaats op 21 november 2019 bij ROC van Twente te Hengelo. Zet de datum alvast in je agenda! Je kunt nu al een voorstel indienen om zelf een bijdrage te leveren tijdens deze dag. Inschrijven om als bezoeker aanwezig te zijn is mogelijk vanaf mei 2019.

De Mbo Onderzoeksdag is een platform voor docenten en andere werkenden in het mbo, om onderzoek te delen en contacten te leggen met onderzoekende collega’s.

Op deze dag staat het delen van kennis centraal. Je kunt niet alleen een onderzoek presenteren, maar ook kennis nemen van het onderzoek van anderen. Presentatoren nemen ook deel aan bijdragen van andere presentatoren. Zo ontstaat een cyclus van kennis brengen, kennis ophalen en kennis delen.

Keynote speaker

Prof. ing. Dave Blank verzorgt een inspiratielezing op de Mbo Onderzoeksdag 2019. Hij neemt ons mee in een persoonlijk verhaal over zijn eigen leerroute van LTS via MTS en HTS tot aan zijn promotie en huidige functie als hoogleraar aan de universiteit van Twente.
» Een voorproefje op zijn inspiratieverhaal.

Het programma wordt geopend door John van der Vegt (Voorzitter College van Bestuur van ROC van Twente).

Locatie

De Gieterij van ROC van Twente
Gieterij 200
7553 VZ Hengelo

Op de hoogte blijven

Updates ontvangen over de Mbo Onderzoeksdag? Meld je aan voor berichtgeving over de Mbo Onderzoeksdag.

www.mboonderzoeksdag.nl