23 september: researchED Arnhem/Nijmegen 2020

Op 23 september vindt de eerste regionale researchED plaats in Arnhem! Voor alle leraren in Arnhem, Nijmegen en de rest van Nederland presenteren we een prachtig programma met als kern het thema ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’.

Op de nationale researchED conferentie werd het boek ‘Werk Maken van Gelijke Kansen‘, geschreven door Linda van den Bergh, Eddie Denessen en Monique Volman, gelanceerd waarin belangrijke wetenschappelijke onderzoeksuitkomsten worden vertaald naar concreet handelen in de les.

Tijdens deze researchED spreekt Eddie Denessen mede-auteur van ‘Werk Maken van Gelijke Kansen’ en verzorgt internationale topspreker en auteur van het succesvolle boek ‘Psychologie in de Klas’ David Didau de keynote.

Leraar Gert Verbrugghen vertelt hoe hij samen met zijn team evidence-informed onderwijs toepast in zijn school. Judith Stoep komt vertellen hoe elf basisscholen samen met verschillende kennisinstellingen in de Werkplaats Onderwijskansen Arnhem Nijmegen met een praktijkgerichte onderzoeksaanpak werken aan het creëren van gelijke onderwijskansen.

Tickets

Tickets kosten € 25,- en zijn te bestellen via de website van researchED.

Praktische informatie

Datum: 23 september 2020
Tijd: 15:00 – 20:00 uur
Locatie: HAN Campus Arnhem (Ruitenberglaan, Arnhem)

Bekijk alle sessies op de website van ResearchED