24 mei: Symposium Kwaliteit van Sturing

Op 24 mei 2019 organiseert GION onderwijs/onderzoek van de Rijksuniversiteit Groningen het symposium Kwaliteit van Sturing in Amersfoort. Op deze dag worden niet alleen de onderzoeksresultaten van het NRO-onderzoeksproject ‘Kwaliteit van sturing in het primair onderwijs‘ gedeeld, maar zullen er tevens lezingen gegeven worden door inspirerende gastsprekers en worden er workshops gegeven door bestuurders, waarbij u van gedachten kunt wisselen over diverse krimpmaatregelen. 

Op het symposium presenteren zij de belangrijkste onderzoeksbevindingen. Daarnaast geven Bettina Bock (hoogleraar Rurale sociologie aan de Universiteit van Wageningen en bijzonder hoogleraar Bevolkingsdaling en Leefbaarheid voor Noord-Nederland aan de Rijksuniversiteit Groningen) en Mark Vermeulen (hoogleraar Onderwijssociologie aan de Universiteit Tilburg en de Open Universiteit) hun visie op het thema krimp.

Bekijk de folder voor meer informatie omtrent de gastsprekers en de te volgen workshops.

In het middagprogramma verzorgen acht bestuurders uit het onderzoek workshops over krimpgerelateerde onderwerpen. Elke symposiumdeelnemer kan twee workshops volgen.

Praktische informatie

Voor wie: alle besturen in het basisonderwijs die met krimp te maken hebben en andere geïnteresseerden.
Tijd: 10:00 tot 15:00 uur.
LocatieEenhoorn Meeting Center Amersfoort. Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort.
Kosten: deelname is gratis.
Aanmelden: meld u aan via het online aanmeldformulier.