30 oktober: NRO-congres voor onderwijs en onderzoek

Woensdag 30 oktober 2019 is de vijfde editie van het NRO-congres ‘Samen op Koers’

Het NRO-congres is een dag vol inspiratie en kennisdeling. Ontmoet deelnemers die net als jij interesse hebben in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Kom ook en ontdek samen hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken!

Het programma is bekend!

Het programma van het NRO-congres 2019 is bekend. Met 40 sessies, 16 pitches, 3 plenaire lezingen en de uitreiking van de NRO-verbindingsprijzen kijken we uit naar een inspirerende editie van het NRO-congres.

Tijdens de opening komt Monique Vogelzang (inspecteur-generaal van het Onderwijs) aan het woord. En net als voorgaande jaren kun je je verdiepen in allerlei onderwerpen, met onderbouwing vanuit onderwijsonderzoek. Ook is er voor iedereen volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

De plenaire lezingen worden gegeven door drie gerenommeerde sprekers. Paul Kirschner, emeritus-hoogleraar Onderwijspsychologie, Jan Bransen, hoogleraar Filosofie en Felienne Hermans universitair hoofddocent.

Bestel je ticket en stel zelf je programma samen

In het aanmeldformulier geef je meteen aan welke sessies en plenaire lezingen je wilt volgen. Op die manier stel je jouw persoonlijke programma samen!

Bekijk eerst het overzicht van alle sessies en plenaire lezingen om te bepalen welke voor jou interessant zijn. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar per sessie.

Op de hoogte blijven

Ben je nog niet bij de organisatie bekend, als bezoeker of als geïnteresseerde? Meld je dan aan voor de mailinglist en ontvang updates over het programma en de ticketverkoop.

Praktische informatie

Wanneer: woensdag 30 oktober 2019 09:30 – 17:00 uur
Waar: Media Plaza – Polargebied – Jaarbeurs Utrecht
Voor wie: onderwijsprofessionals uit po, vo, (v)so en mbo; en onderzoekers
Kosten: dagtickets 75 euro, middagtickets kosten 45 euro, studenten 25 euro.
Website: www.nro-congres.nl
Tickets bestellen: www.nro-congres.nl/tickets

Het NRO organiseert dit congres in samenwerking met de PO-Raad, VO-raad, LECSO, MBO Raad, ecbo en de Vereniging voor Onderwijsresearch (VOR).

logo PO-Raad logo VO-Raad logo van ecbo