30 september: researchED Den Bosch 2020

In 2020 wordt de invoering van het passend onderwijs geëvalueerd. Inmiddels hebben scholen en leraren er een aantal jaren mee gewerkt. Wat zijn de ervaringen? Lukt het om alle kinderen mee te nemen? Wat betekent de grotere diversiteit in de klas voor je didactisch handelen? Samen met de ‘Stichting Schoolbesturen Primair Onderwijs ‘s-Hertogenbosch‘ organiseert researchED Nederland een conferentie waarbij we zowel vanuit de praktijk als vanuit het onderzoek inzichten met elkaar delen. 

De volgende sprekers zijn er sowieso bij!

Linda van den Bergh schreef samen met Eddie Denessen en Monique Volman “Werk Maken van Gelijke Kansen’. Zij bespreekt het belang van hoge verwachtingen voor alle leerlingen.

Hans Pollen deelt zijn preventieve maatregelen om thuiszitten voor te zijn: kennis waarmee effectiever signaleren en verzuim voorkomen mogelijk wordt; expliciteren van leer- en doceer-opvattingen, waardoor er een betere afstemming met de zorg ontstaat. Curatief: projectmatig en procesmatig werken.

Dominique Sluijsmans is een van de auteurs van ‘Wijze Lessen; Twaalf Bouwstenen voor Effectieve Didactiek, zij gaat dieper in op het organiseren van effectieve feedback in de les.

Tickets

Tickets kosten € 25,- en zijn te bestellen via de website van researchED.

Let op! Dit is een live online evenement. Bezoekers krijgen een streaming link 24 uur vóór het evenement.

Praktische informatie

Datum: 30 september 2020
Tijd: 17:00 – 20:00 uur
Locatie: Livestream vanuit Den Bosch

Bevestigde Sprekers: