6 maart: Workshop+studiemiddag ‘Gazelle’

We nodigen leerkrachten uit het PO, VO en MBO, schoolleiders, onderwijswetenschappers en schoolbegeleidingsdiensten van harte uit voor deze inspirerende middag.

Tijdens deze studiemiddag met workshop krijgt u informatie over de digitale leeromgeving ‘Gazelle’ en kunt u er zelf mee aan de slag.

Gazelle is bedoeld om het tekstbegrip van leerlingen te ondersteunen in de les. Dit gebeurt aan de hand van diverse soorten opdrachten en hulp die leerlingen naar keuze kunnen inschakelen. De leeromgeving biedt de docent de mogelijkheid om les- en oefenmateriaal flexibel aan te passen, waardoor maatwerk gerealiseerd kan worden. Gazelle is geschikt voor gebruik in het PO, VO en MBO.

De leeromgeving werd ontwikkeld met financiële steun van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO-PPO) en is op zijn effectiviteit getoetst.

Bekijk de flyer (pdf, opent in nieuw venster)

Tijdens de bijeenkomst ontvangt u een uitgebreid rapport met uitleg over de leeromgeving Gazelle en de resultaten van het onderzoek. Tevens krijgt u de bijbehorende docentenhandleiding om te kunnen werken in Gazelle.

Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Programma

13:00-13:15: Ontvangst met koffie, thee en fris
13:15-13:20: Opening
13:20-13:55: Presentatie digitale leeromgeving ‘Gazelle’
13:55-14:15: Onderzoeksbevindingen en ervaringen van leerlingen en docenten
14:15-14:30: Koffie- en theepauze
14:30-16:00: Workshop ‘Werken met Gazelle’
16:00-17:00: Afsluiting met borrel

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt plaats in BCN Utrecht CS, Catharijnesingel 48 Utrecht.

Aanmelden kan tot en met 15 februari 2019. Een spoedige aanmelding is gewenst in verband met het beperkte aantal plaatsen.

Contact