8 oktober: projectaanvragen Human Capital: Verandering van banen in de logistieke sector (NWO-financiering)

Voor deze call wordt gebruikt gemaakt van een sandpit methode. Onderzoekers aan Nederlandse universiteiten, hogescholen en TO2-instellingen kunnen een Expression of Interest indienen voor deelname aan de sandpit. Het beoogde onderzoek is gericht op de factoren die belemmerend werken, dan wel bijdragen aan, de invoer van gewenste veranderingen van concrete logistieke werkprocessen en daarmee verbonden leer-werkomgevingen.

Hoe verander je, met reeds beschikbare, bruikbare kennis, concrete logistieke werkprocessen en de daarmee verbonden leer-werkomgevingen? Met als resultaat dat medewerkers in beweging komen en optimaal bijdragen aan innovaties door permanente ontwikkeling, zodat ze nieuwe technologieën ook kunnen gebruiken? In drie sandpit workshops, die op 24, 25 en 28 juni zullen plaatsvinden, werken geselecteerde deelnemers onder leiding van een facilitator aan de ontwikkeling van de opzet voor één creatieve en innovatieve onderzoeksaanvraag.

Deze aanvraag zal in samenwerking tussen circa zes onderzoekers met verschillende disciplinaire achtergronden en twee bedrijven uit de logistieke sector worden ontwikkeld.

Voor deze Human Capital call is een budget beschikbaar van € 600.000,- voor één project met een maximale looptijd van twee jaar.

Wanneer

De projectaanvraag dient vóór 8 oktober 2019, 14:00 uur CE(S)T door NWO te zijn ontvangen.

Expressions of Interest voor deelname aan de sandpit workshops dienen vóór 14 mei 2019, 14:00 uur CE(S)T door NWO te zijn ontvangen.

Meer informatie over de call vindt u op de NWO-financieringspagina.