Comeniusbeurzen 2020: vervolg tweedaagse schrijfsessies

» to the English version

Het Comeniusprogramma organiseerde in augustus en september op verschillende plekken in Nederland schrijfsessies voor aanvragers van de Teaching en Senior Fellows. Deze schrijfsessies richtten zich op het innovatieve karakter, theoretische achtergrond, interne consistentie en de evaluatie van het projectplan. In november en december worden de vervolgsessies gehouden.

Wat houden de vervolgsessies in?

De vervolgsessies vinden plaats nadat aanvragers het advies van de commissie over het wel/niet uitwerken van de vooraanmelding hebben ontvangen. De vervolgsessie is dan ook vooral bedoeld voor aanvragers die een positief advies hebben ontvangen. Tijdens deze vervolgsessie kunnen aanvragers de toelichting op het advies verwerken in het volledige voorstel en wordt er extra aandacht besteed aan het weerwoord (alleen van toepassing op Senior Fellow aanvragen). Deelname aan een tweedaagse schrijfsessie is geen voorwaarde om mee te kunnen doen aan een vervolgsessie.

Schrijf je nu in voor de vervolgsessie
.

Datum Locatie Taal Aanmelden Voor aanvragers van:
18 november Utrecht NL Niet meer mogelijk Senior Fellows
19 november Utrecht EN Niet meer mogelijk Senior Fellows
2 december Utrecht NL Niet meer mogelijk Teaching Fellows
3 december Utrecht NL Niet meer mogelijk Teaching Fellows
6 december Utrecht EN Niet meer mogelijk Teaching Fellows

Na aanmelding kom je automatisch op een wachtlijst te staan. Jouw aanmelding wordt pas na bekendmaking van het advies definitief gemaakt en via email bevestigd. Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen aan een vervolgsessie. Bij minder dan 4 aanmeldingen wordt de sessie geannuleerd. Mocht je een negatief advies hebben ontvangen en je aanmelding willen annuleren, kan dit zonder problemen. Voor het annuleren van je inschrijving stuur je zo snel mogelijk na het ontvangen van het advies een email naar comenius@nro.nl.