Comeniusbeurzen 2021: online voorlichtingsbijeenkomsten

Heb jij een idee voor een onderwijsinnovatie of ben je geïnspireerd door andere Comeniusprojecten? Om welke reden je dan ook overweegt om een aanvraag bij het Comeniusprogramma in te dienen, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan één van onze online voorlichtingsbijeenkomsten.

De bijeenkomsten zijn voor docenten van hbo en wo- instellingen die overwegen een aanvraag in te dienen voor de Comeniusbeurzen van 2021. Ook medewerkers van (centrale) beleidsafdelingen die zich, bijvoorbeeld, met subsidie-advies en/of HR-beleid bezighouden zijn van harte welkom.

Deze voorlichtingssessie heeft een interactief format. Tijdens de sessie komen zowel algemene informatie over Comeniusprogramma (de opzet, beurzen en thema’s) als de verschillende stappen in het beoordelingsproces aan bod. Ook krijg je aantal handvatten toegereikt waarmee je je idee voor een onderwijsinnovatie kunt aanscherpen en krijg je de gelegenheid om met je collega’s over dit idee te sparren.

Schrijf je in!

Via het formulier onderaan deze pagina kan je je inschrijven voor één van de onderstaande bijeenkomsten.

  • Dinsdag 16 juni van 15:30-17:00 (Nederlandstalige sessie)
  • Donderdag 18 juni 10:30-12:00 (Nederlandstalige sessie)
  • Maandag 22 juni van 15:30-17:00 (Engelstalige sessie)

Meer informatie

Begin juni staan de Calls for Proposals online. De deadlines voor het indienen van intentieverklaringen zijn begin september.

Heeft u een andere vraag over het Comeniusprogramma? Bekijk de FAQ of stuur een e-mail naar  comenius@nro.nl.

Aanmeldformulier