5 t/m 9 oktober: De week van LOF ‘Krachtig Leraarschap’

Van 5 t/m 9 oktober vindt De week van LOF ‘Krachtig leraarschap’ plaats. Leraren zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende online workshops over innovatie en krachtig leraarschap in het po, vo en mbo. Deze inspirerende, online workshops worden gegeven door LOF-leraren, de Kennisrotonde en andere partners van LOF. Keynote spreker tijdens deze LOF-week is Pedro de Buykere, onder andere bekend van het uitpluizen van onderwijsmythes. Hij spreekt op 7 oktober in zijn webinar over de invloed van online lesgeven op leraren en leerlingen. Verder zijn er online workshops over de inzet van films in je les, hybride lesgeven, of online non-verbale communicatie. Doe je ook mee?

Alle workshops vinden plaats via Teams van 16.00 uur tot 17.00 uur en van 17.00 uur tot 18.00 uur. Een aantal workshops vindt twee keer plaats, zodat je een keuze hebt uit dagen en tijdstippen. Per workshop is plek voor maximaal 40 deelnemers.

Onderstaande workshop van de Kennisrotonde is onderdeel van het programma.

Workshop – Maak kennis met de Kennisrotonde

Maken leerlingen vaker en beter hun huiswerk, als zij dit plannen in een eigen agenda of huiswerkplanner? Deze en andere vragen beantwoordt de Kennisrotonde met wetenschappelijke inzichten over wat wel en niet werkt. Wil je weten wat de Kennisrotonde doet en voor jou kan betekenen, meld je dan aan voor de workshop.

Doelgroep: po, vo en mbo
Dinsdag 6 oktober, 17.00-18.00 uur
Donderdag 8 oktober, 17.00-18.00 uur

Meer informatie over het programma en de workshops kun je vinden op de website van LOF.
Aanmelden kan via het online registratieformulier.