Deel je praktijkonderzoek op de Mbo Onderzoeksdag

De kop is er af; de eerste voorstellen van (docent)onderzoekers die hun praktijkonderzoek presenteren op de Mbo Onderzoeksdag zijn binnen. De werkgroep van de Mbo Onderzoeksdag merkt aan de eerste reacties dat (docent)onderzoekers soms terughoudend zijn en ‘een zetje’ nodig hebben.

De deadline van 1 april voor het inleveren van een presentatievoorstel is verstreken, maar het is nog mogelijk om mee te doen.

Wil je jouw kennis en ervaringen delen om anderen te inspireren of kunnen de bezoekers jou misschien juist verder helpen met je onderzoek? Je kunt onderzoek presenteren in verschillende fasen: van idee tot valorisatie.

Ben je nog niet zo ver dat je een onderzoeksvoorstel kunt indienen, maar heb je wel een idee? Laat dat de werkgroep zo snel mogelijk weten via info@mboonderzoeksdag.nl. Ook niet afgeronde voorstellen, of ideeën voor een presentatie zijn welkom. Zij nemen contact met je op over de follow-up. Heb je al wel een idee of je voorstel compleet, bekijk dan hoe je dit kunt indienen.

Contact

Vragen kun je stellen via info@mboonderzoeksdag.nl. Volg ook de berichten via de website of op Twitter via @Mbonderzoeksdag.