29 november – 1 december: EAPRIL Conference 2017

Van 29 november t/m 1 december 2017 vindt de jaarlijkse EAPRIL (The European Association for Practitioner Research on Improving Learning) conferentie plaats in Hämeenlinna, Finland. Het thema van EAPRIL 2017 is “Inspired by the visions of future education and learning“.

Op de EAPRIL conferentie komen (docent-)onderzoekers bijeen om de huidige en toekomstige technologische uitdagingen binnen het onderwijs te beschrijven, te delen en hierover te discussiëren. EAPRIL biedt hen de gelegenheid om na te denken over vernieuwingen in het onderwijs, en om de gevolgen van nieuwe technologieën te verkennen.

Het NRO op EAPRIL

Op uitnodiging van het NRO zullen de werkplaatsen onderwijsonderzoek in het primair onderwijs een sessie organiseren over de samenwerking tussen onderzoekers en docenten.
Het NRO zal ook bijdragen aan een sessie over Europese subsidies voor onderwijsonderzoek, waar verschillende landen aan meedoen. In deze sessie ligt de nadruk op samenwerking tussen onderzoekers en docenten bij het aanvragen van subsidie.

Programma

Het gedetailleerde programma van EAPRIL 2017 is op woensdag 18 oktober bekend gemaakt.
» Bekijk het programma

Meer informatie & tickets

» alles over EAPRIL 2017
» tickets bestellen voor EAPRIL 2017