Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeMooie toepassing @scalacollege van antwoord over zelfregulatie en het tienerbrein. Docent Nelleke: “Het antwoord va… https://t.co/Tu9YxUMw8h16 uur geleden 1
KennisrotondeLeerkracht Hannah stelde haar vraag aan de Kennisrotonde. Binnenkort volgt het antwoord. https://t.co/GagmFDQGzo6 dagen geleden 1
KennisrotondeRT @leraar24: Wat is de invloed van tweetalig onderwijs op vakspecifieke kennis en vaardigheden van de leerlingen? Een mooie vraag (én antw…7 dagen geleden 7

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Ervaringen

Ervaringen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door hun verhalen en lees en hoor hoe ze de antwoorden toepassen in het onderwijs.

Lees de ervaringen»

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of mbo? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»