Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeWelke factoren verklaren de werkdruk die leerlingen ervaren in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs? Wat kan d… https://t.co/SDYdjLaULh2 dagen geleden 1
KennisrotondeWat zijn gevolgen en kenmerken van effectief onderwijs in muziek en beeldende vorming voor kinderen van 4-12 jaar?… https://t.co/gD6WO4qOkr4 dagen geleden 3
KennisrotondeHoe combineer je als onderwijsprofessional effectief thuisonderwijs met contactonderwijs? Welke digitale leermiddel… https://t.co/DvLp8EAfv41 week geleden 3

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

KENNISROTONDE AFSTANDSONDERWIJS

KENNISROTONDE AFSTANDSONDERWIJS
Krijg nu extra snel kosteloos een wetenschappelijk gefundeerd antwoord op jouw onderwijsvraag.

Op dit moment zijn scholen hard aan de slag om het onderwijs op afstand te organiseren voor hun leerlingen. De Kennisrotonde zet zich in om de onderwijspraktijk zo goed mogelijk te ondersteunen. Heb jij een vraag over wat werkt in het onderwijs? Stel ‘m nu! Of kijk welke relevante inzichten er al zijn.

Lees meer »

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis?
.
Bekijk hier de ruim 400 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

 

.

Wat werkt er nu echt | handreikingen

Wat werkt er nu echt | handreikingen
Wil je alles weten over differentiatie? Ben je benieuwd hoe je samen een goede onderzoeksvraag formuleert? Welk effect heeft AR op leerresultaten? Om leraren en onderzoekers onderbouwde handvatten te geven, maakt de Kennisrotonde praktijkgerichte overzichtspublicaties.

Lees meer »

Welke vraag stel jij als lerarenopleider?

Welke vraag stel jij als lerarenopleider?
Ook lerarenopleiders dienen hun vragen in!
De Kennisrotonde verbindt wetenschap en praktijk, om zo een bijdrage te leveren aan de lespraktijk en het curriculum van lerarenopleidingen.

Welke vraag stel jij?
.
.

Ervaringen

Ervaringen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door hun verhalen en lees en hoor hoe ze de antwoorden toepassen in het onderwijs.

Lees de ervaringen»

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»