Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeNIEUW online | Leren leerlingen beter schrijven met een pen op papier of met een pen op een beeldscherm? #onderwijshttps://t.co/eixcqRM80d22 uur geleden 0
KennisrotondeFeedback is een van de krachtigste methoden om leren te stimuleren | Hoe kan het onderwijs met succes formatieve to… https://t.co/aPbRwGWxdt1 week geleden 6
KennisrotondeWat als meer leerlingen zich aanmelden dan er plek is op een school? | Wat is het effect op het aantal aanmeldingen… https://t.co/HVBhS4eXZH2 weken geleden 1

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Nieuw: voor lerarenopleiders.

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door verhalen en video’s en ontdek hoe ze antwoorden toepassen in het onderwijs.

Bekijk de ervaringsverhalen»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs of een lerarenopleiding? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»