Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeRT @lisetteu: Is de klasopstelling in groep 3 van invloed op de mate waarin leerlingen spiegelend schrijven? @Kennisrotonde https://t…2 dagen geleden 4
KennisrotondeRT @hetNRO: Vandaag de @traineesonderw te gast om te oriënteren op onderzoek in, naar & met het onderwijs. Linda Sontag laat ze kennismaken…3 dagen geleden 3
KennisrotondeDe Kennisrotonde beantwoordde een vraag over dit onderwerp | Wat zijn de meest gunstige tijdstippen om les te geven… https://t.co/QbFJq1wLro3 dagen geleden 7

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Ervaringen

Ervaringen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door hun verhalen en lees en hoor hoe ze de antwoorden toepassen in het onderwijs.

Lees de ervaringen»

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of mbo? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»