Kennisrotonde

Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of mbo? En heb je een onderwijsvraag waar je graag een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op wilt hebben? Stel dan je vraag bij de Kennisrotonde.

Stel je vraag!

Stel je vraag!

Je werkt in het onderwijs en hebt een vraag?

Wat zijn effectieve methoden om de motivatie van MBO-leerlingen te vergroten? Met welk schrijfmateriaal kunnen kinderen het beste leren schrijven? Stel hier jouw vraag en de Kennisrotonde gaat aan de slag om ‘m te beantwoorden.

Lees meer»

Vraag & antwoord

Vraag & antwoord

De meest gezochte vragen

Benieuwd naar de antwoorden op vragen die reeds aan ons zijn gesteld? Zoek gemakkelijk via de thema-pagina met meest gezochte antwoorden. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Ervaringen van vraagstellers

Ervaringen van vraagstellers

Vele vraagstellers gingen je voor…

Onderwijsprofessionals stellen hun vragen aan de Kennisrotonde. In deze rubriek komen zij aan het woord en vertellen ze over het waarom van de vraag en de bijdrage van het antwoord aan de dagelijkse onderwijspraktijk.

Lees de ervaringen»

Doe mee

Doe mee

Samenwerkingspartners gezocht

De Kennisrotonde bundelt beschikbare kennis en is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Wil je met ons de mogelijkheden tot samenwerking verkennen? Laat het ons weten.

Lees meer»