Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeRT @Vereniging_omo: Leerateliers Academische Opleidingsscholen @Vereniging_omo: aandacht voor onderzoek en ontwerpen in een inspiratiesessi…22 uur geleden 1
KennisrotondeLiegen tegen kinderen leidt ertoe dat kinderen zelf ook meer liegen. Wat de gevolgen zijn van het vertellen van leu… https://t.co/5goqLiX7po6 dagen geleden 5
KennisrotondeRT @GeorgiaVasilara: De vraag van januari Kijk voor het uitgebreide antwoord op deze en andere vragen op de website van de @kennisrotonde1 week geleden 2

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Ervaringen

Ervaringen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door hun verhalen en lees en hoor hoe ze de antwoorden toepassen in het onderwijs.

Lees de ervaringen»

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs of  het middelbaar beroepsonderwijs? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»