Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeRT @hetNRO: "Leraren spelen essentiële rol in kennisoverdracht. Daarbij is het van groot belang dat zij zelf ook hun eigen kennis actueel h…1 dag geleden 2
KennisrotondeWil jij jouw ervaring met de Kennisrotonde breder delen, bijvoorbeeld met collega’s? Heb jij ideeën hoe de Kennisro… https://t.co/xpbs0cpkXH2 dagen geleden 5
KennisrotondeRT @SamenOpleiden: De Academische #opleidingsscholen van het @SamenOpleiden kwamen op 2 oktober samen voor een bijeenkomst over de mogelijk…3 dagen geleden 5

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of mbo? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Ervaringen

Ervaringen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door hun verhalen en lees en hoor hoe ze de antwoorden toepassen in het onderwijs.

Lees de ervaringen»

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bestel een gratis poster of folder en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als universitair onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»