Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeRT @practoraat: Het laatste deel van de masterclass ‘Waardevol Onderzoek’ werd verzorgd door @GeorgiaVasilara over wat @kennisrotonde kan b…5 dagen geleden 3
KennisrotondeDe vraag van februari | wat is het effect van huiswerk op de leerprestaties van leerlingen? Bekijk het antwoord op… https://t.co/ZFEp4B78wX2 weken geleden 7
KennisrotondeRT @Vereniging_omo: Leerateliers Academische Opleidingsscholen @Vereniging_omo: aandacht voor onderzoek en ontwerpen in een inspiratiesessi…4 weken geleden 1

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Nieuw: voor lerarenopleiders.

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Ervaringen

Ervaringen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door hun verhalen en lees en hoor hoe ze de antwoorden toepassen in het onderwijs.

Lees de ervaringen»

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs of een lerarenopleiding? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»