Kennisrotonde op Twitter

 

KennisrotondeInteressant om te lezen. Bekijk het antwoord van de Kennisrotonde over zomerdip https://t.co/5Kq1Mco4xD… https://t.co/M4UCBMlbtE2 dagen geleden 0
KennisrotondeComplimenten krijgen van de leerkracht over de inzet heeft een positief effect op het zelfvertrouwen en de schoolre… https://t.co/LPK96wHKlM2 dagen geleden 3
KennisrotondeBenieuwd? Bekijk het antwoord op basis van onderzoek https://t.co/wg8jiVw7sX #onderwijs #onderwijsonderzoekhttps://t.co/YU15W2DvQZ1 week geleden 3

» naar @kennisrotonde op Twitter

Kennisrotonde

De Kennisrotonde is het online loket voor de snelle beantwoording van vragen uit het onderwijs met kennis uit onderzoek. Meer weten?

Nieuw: voor lerarenopleiders.

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen
Nieuwsgierig waarom jouw collega’s vragen stellen aan de Kennisrotonde? Laat je inspireren door verhalen en video’s en ontdek hoe ze antwoorden toepassen in het onderwijs.

Bekijk de ervaringsverhalen»

Antwoorden

Antwoorden
Wil je je onderwijs verrijken met kennis? Bekijk hier de ruim 200 antwoorden op eerder gestelde vragen. Ontbreekt het antwoord op jouw vraag, stel ‘m vandaag nog!

Lees meer» 

Stel je vraag

Stel je vraag
Ben je werkzaam in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs of een lerarenopleiding? En heb je een vraag waarop je graag wetenschappelijk gefundeerd antwoord krijgt? Stel dan je vraag aan de Kennisrotonde.

Lees meer»

Deel & doe mee

Deel & doe mee
Enthousiast over de Kennisrotonde? Bekijk de video’s, bestel kosteloos materialen en blijf op de hoogte via Twitter @kennisrotonde. Of bekijk hoe je als onderzoeker vragen kunt beantwoorden.

Lees meer»