Stel je vraag

Werk je in het onderwijs en heb je een vraag die je graag beantwoord ziet? Laat het ons weten. We nemen dan contact met je op om samen te komen tot een concrete en onderzoekbare kennisvraag die aansluit bij je kennisbehoefte. Deze beantwoorden we vervolgens op basis van wetenschappelijk, empirisch onderzoek.

Je kunt je vraag online indienen via onderstaand vraagformulier. Wij nemen dan zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Check voordat je een vraag indient nog even of jouw vraag wellicht al beantwoord is. De Kennisrotonde heeft namelijk al veel vragen beantwoord. Het kan dus goed zijn dat een collega eerder al dezelfde vraag heeft gesteld:

Nieuwsgierig naar de ervaringen van andere onderwijsprofessionals met de Kennisrotonde? Lees hier het interview met vraagsteller Ester Cuijpers, adviseur van het Wellantcollege, een scholengroep in de Randstad voor vmbo-groen en mbo.

Vraagformulier

Ben je student? Kijk dan hier om te weten te komen of je jouw vraag mag indienen.

  • Uw vraag inclusief toelichting

  • Op welke onderwijssector of onderwijssectoren heeft uw vraag betrekking?

Ervaar je problemen met het invullen of verzenden van dit formulier? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar info@kennisrotonde.nl.