Video-estafette NWA-route Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs

shutterstock_212390107-(2)

Bent u onderzoeker of expert op het gebied van jeugd en/of onderwijs? Doe dan mee met de video-estafette van de NWA-route Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs. Breng uw project of vraag in beeld, vind samenwerkingspartners en inspireer anderen. Neem het stokje over en reageer met een (zelfgemaakt) filmpje.

12.000 vragen werden ingediend bij het digitale loket van de Nationale Wetenschapsagenda. Veel van deze vragen gaan direct of indirect over kinderen, jongeren en/of onderwijs. Om deze vragen te kunnen beantwoorden is de route ‘Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs’ in het leven geroepen.

In deze route staat de volgende vraag centraal: “Wat hebben kinderen en jongeren nodig aan opvoeding, onderwijs en begeleiding zodat zij nu en in de toekomst positief kunnen bijdragen aan de samenleving in de 21ste eeuw?”. Om bestaande projecten en samenwerkingen in kaart te brengen en om nieuwe samenwerkingen op dit thema mogelijk te maken, organiseren wij een video-estafette.

Video-estafette NWA-route Jeugd

Klik op onderstaande afbeelding om naar de video-estafette te gaan (opent in nieuw venster)

Initiatief van het NRO in samenwerking met ZonMw en NWO – Sociale en Geestenwetenschappen

Aanmelden

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de video-estafette van de NWA-route ‘Jeugd in ontwikkeling, opvoeding en onderwijs’. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie via de e-mail of we uw filmpje kunnen plaatsen.

Bekijk eerst de voorwaarden voor het maken en inzenden van een filmpje.

Aanmelden voor de video-estafette

Wilt u meer weten over de bescherming van uw persoonsgegevens? Lees dan de NRO privacyverklaring.
Bij vragen kunt u contact opnemen met Renée Middelburg en Dorien Aartsma via info@nro.nl.