Ontmoet een onderzoeker 2020

researchED Nederland lanceert in samenwerking met de PO-Raad en het NRO vijf regionale researchED evenementen

Met deze congressen willen we zoveel mogelijk leraren in contact brengen met relevant onderwijsonderzoek en onderzoekers, tegelijkertijd willen we onderzoekers toegang geven tot actuele (lokale) vraagstukken. Onder sprekers bevinden zich o.a. Monique Volman en Linda van den Bergh en Eddie Denessen (auteurs ‘Werk maken van gelijke kansen’), Erik Meester & Sarah Bergsen, David Didau (auteur Psychologie in de Klas) en velen anderen!

De gebruikelijke manier waarop we conferenties organiseren lijkt in 2020 niet mogelijk te zijn, of is op zijn minst onzeker. We rekenen erop, dat we in de toekomst veilig en verantwoord weer een “echte” researchED bijeenkomst kunnen organiseren, maar we zullen de komende tijd veel digitale middelen inzetten.

Ontmoet een onderzoeker 2020
Meer informatie over dit project (pdf)

De eerste regionale researchED conferentie in Arnhem is verplaatst naar 23 september. Het is op dit moment nog onzeker of, en in welke mate, we elkaar dan in levenden lijve kunnen ontmoeten. Wij hebben daarom een grotendeels online alternatief ontwikkeld. Alle geplande conferenties die we dit najaar hebben gepland zullen door gaan, echter in een gewijzigde vorm, waarbij we op de locatie niet meer dan het op dat moment toegestane aantal bezoekers kunnen toelaten. We hebben daarnaast echter een mooie digitale manier van werken ontwikkeld waarmee onze sprekers u kunnen bereiken en u met hen in gesprek kunt gaan.

Als u nu een toegangsbewijs aanschaft, dan krijgt u recht op digitale toegang tot het evenement. Het ticket is al beschikbaar vanaf € 1,- !

Voor alle online bezoekers zullen we met digitale hulpmiddelen zorgen voor zoveel mogelijk interactie. De hybride researchED conferentie bestaat uit de volgende elementen:

  • Plenair (live) programma vanaf locatie (per regio verschillend en regionaal programma)
  • Sessies met live interactie tussen sprekers en bezoekers.

Het programma zal per evenement verschillen, maar we zorgen voor voldoende interactie, interessante thema’s, boeiende sprekers en video’s.

» Meer informatie of aanmelden? Kijk op de website van researchED Nederland.