Save the date: 4 november 2015 NRO-congres voor het onderwijs

Op 4 november 2015 organiseert het NRO een congres voor het primair en voortgezet onderwijs, waar alles draait om de raakvlakken tussen onderzoek en onderwijs. Wat is de toegevoegde waarde van onderzoek voor leerkrachten, docenten, schoolleiders en schoolbestuurders? En hoe versterkt het perspectief van de school de kwaliteit van het onderzoek?

Het NRO organiseert dit congres in samenwerking met de PO-Raad, de VO-Raad, de Onderwijscoöperatie en de Vereniging voor Onderwijs Research (VOR).

Onderzoeksprojecten over onderwijs in de etalage

Op dit congres kijken we samen naar verschillende (wetenschappelijke) onderzoeksprojecten over onderwijs. Wat zijn de nieuwste inzichten over thema’s zoals toetsen of differentiatie en wat kan je hiermee in de klas? Wat leren de projecten ons over een goede samenwerking tussen onderzoekers en onderwijsprofessionals? En waarom zou een school wel of niet aan onderzoek (mee)doen?

Inspiratie en kennisdeling

Het NRO-congres is interessant voor leerkrachten, docenten, schoolleiders, schoolbestuurders en onderzoekscoördinatoren uit PO en VO. Maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom. Het wordt een dag vol inspiratie en kennisdeling: uitwisselen van ervaringen en ideeën, leren van andermans bagage en samen ontdekken hoe onderwijs en onderzoek elkaar versterken!.

Save the date

Noteer daarom nu alvast woensdag 4 november 2015 in je agenda: het NRO-congres voor het onderwijs! Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan nu al aan voor de mailinglist en ontvang steeds de laatste updates.

Onze partners:

logo-onderwijscooperatie logo PO-Raad logo VOR   logo VO-Raad