Terugblik op het derde NRO-congres voor onderwijs en onderzoek

Met 500 enthousiaste bezoekers kijkt het NRO terug op een geslaagde derde editie van het congres ‘Samen op expeditie!’ voor onderwijs en onderzoek. De dag wordt georganiseerd voor iedereen met interesse in de combinatie van onderwijs en onderzoek. Er is ruimte voor kennisdeling, inspiratie én goede gesprekken.

Een deel van het programma werd dit jaar vastgelegd door tweedejaars studenten van de academische pabo van de Utrechtse Marnix Academie.

Ook bijwonen?

Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven over volgende edities van deze dag? Abonneer je op de congresmailinglist en je ontvangt elk jaar een beperkt aantal mails met de actuele aankondigingen.

Meer onderzoek voor het onderwijs

Het NRO-congres is voor onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, speciaal (voortgezet) onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Was je niet op het congres maar wil je wel onderzoek gebruiken in je onderwijs? Gebruik dan onze Wegwijzer Onderwijsonderzoek als startpunt.
Ook helpt het NRO je met toegang tot wetenschappelijke literatuur zonder betaalmuur. Verder kan lid worden van de NRO LinkedIn-groep het hele jaar door. Je komt er makkelijk met elkaar in contact, over de grenzen van verschillende werkterreinen heen.

Partners

Het NRO organiseert zijn congres in samenwerking met de PO-Raad, de VO-Raad, MBO raad, ecbo, de Onderwijscoöperatie en de Vereniging voor Onderwijs Research (VOR).

 logo van ecbo logo PO-Raad   logo VO-Raad
logo-onderwijscooperatie logo VOR