Nomineer jouw Leraar van het Jaar 2018

Het is weer tijd om een favoriete leraar op te geven voor de verkiezing Leraar van het Jaar 2018. De leraar die elke dag vele leerlingen enthousiasmeert en die het onderwijs zo nodig heeft. Daarom nodigt de Onderwijscoöperatie leerlingen, collega’s, ouders uit die ene bijzondere leraar aan te melden.

Fotograaf: Fred Ernst

Tot en met dinsdag 8 mei 2018 kunnen leraren, schoolleiders, onderwijs(ondersteunend) personeel, leerlingen en ouders een leraar aanmelden voor de verkiezing. Uit alle aanmeldingen kiezen collega’s (beroepsjury) samen met de vakjury de uiteindelijke winnaars uit de vier sectoren po, so, vo en mbo. De winnaars worden op het Lerarencongres op zaterdag 6 oktober bekendgemaakt.

De vier winnende leraren zijn een jaar lang ambassadeur van hun sector. Als ambassadeur mogen zij hun inspiratie, innovatie en passie uitdragen en delen met de rest van lesgevend Nederland. Daarmee draagt de verkiezing bij aan een positief imago van het beroep en wordt de kwaliteit van de beroepsgroep onder de aandacht gebracht.

» Nomineer jouw bijzondere leraar

Flyer Leraar van het Jaar 2018
Opent in nieuw venster